Katnić otišao iz Zvezde

Izvor: S media, 02.Dec.2010, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katnić otišao iz Zvezde

Bek Crvene zvezde, Dušan Katnić, napustio je klub sa Malog Kalemegdana.

Katnić je podneo zahtev za raskid ugovora nezadovoljan malom minutažom, kao i odnosom sa trenerom Mihailom Uvalinom.

Mladi reprezentativac Srbije je odigrao osam utakmica u NLB ligi ove sezone, sa prosekom 7.4 poena i 1.5 asistencija po utakmici, a treba istaći da je imao sjajnih 47.4 odsto šuta za tri poena.

NLB: Iznenađenje u "Pioniru"! (FOTO)

Uvalin se ne zanosi
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
NLB: Ni "d" od derbija (VIDEO)

Crveno-beli trenutno dele poslednje mesto na tabeli NLB lige sa Zadrom, ali raspoloženje u taboru Zvezde ne bi trebalo da bude negativno, obzirom da je mladi tim u poslednja tri kola zabeležio dve pobede, protiv Cibone i Hemofarma, pa se u nastavku regionalnog šampionata očekuju bolje partije tima koji je znatno poboljšao igru nakon dolaska Rikarda Marša i Entonija Majlsa.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katnić napustio Zvezdu

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Dec.2010

Dušan Katnić više nije član Crvena zvezde. Mladi bek ističe da je trofejni klub napustio na lični zahtev, nezadovoljan minutažom, kao i odnosom sa šefom struke Mihailom Uvalinom.. Na osam mečeva NLB lige, Katnić je imao prosečno 20 minuta po meču, uz učinak od 7,4 poena. Protiv Hemofarma...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.