Katić: Ovo je neuspeh, za trofeje se igra i samo se oni pamte

Izvor: Blic, 28.Apr.2013, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katić: Ovo je neuspeh, za trofeje se igra i samo se oni pamte

Malo ko je očekivao da će Raško Katić po dolasku u Crvenu zvezdu postati nezamenjiv igrač. Pristupom igri i hrabrošću on se nametnuo kao prvi centar, najkonstantniji je u sezoni, i u situacijama kad niko nije smeo preuzimao je odgovornost. Posle poraza u finalu fajnal-fora ABA lige od Partizana, žalio je za propuštenom šansom da se osvoji trofej.

"Cele sezone gradite sve i na ovoj utakmici, iz nekog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vođstva, krenuli smo čvrsto i imali rezultat. U jednom trenutku smo pali, a onda su oni ostvarili prednost i više nismo uspeli da ih stignemo", rekao je Katić.

Posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća, Zvezda nije uspela da se domogne drugog trofeja u sezoni, što Katić ne može da prežali.

"Ne boli manje, jer za par godina niko neće pamtiti to što se Zvezda plasirala u Evroligu, pamte se samo trofeji. Ovo smatram svojim i timskim neuspehom. Trofej je nešto za šta se igra", jasan je Katić.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gagić: Predivan je osećaj osvojiti prvi trofej, svako sanja tron Jadrana

Izvor: Blic, 28.Apr.2013

Centar Partizana Đorđe Gagić, posle pobede nad Crvenom zvezdom u finalu fajnal-fora ABA lige, nije krio oduševljenje zbog prvog osvojenog trofeja u crno-belom dresu..."Predivan osećaj, svako sanja ovaj trofej, a ja sam tek prošle godine došao u Partizan i nisam se ni nadao da će ovako da bude....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.