Izvor: Sportal.rs, 09.Apr.2024, 09:16

Kataijev "last dance" u Zvezdi? Na Marakani prelomili o statusu Magika

Kad je teško Aleksandar Katai. Popularni Magiko još jednom je pokazao da je zlata vredan za Crvenu zvezdu kada je sa dva izmišljena poteza u njegovom stilu isčupao pobedu na teškom terenu u Surdulici protiv Radnika (2:0). I mnogi su se posle te utakmice pitali koliko će još dugo da ga gledaju u Zvezdinom dresu sa kultnom "desetkom".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

POSLEDNJI PLES KATAIJA NA MARAKANI? Crvena zvezda odlučila sudbinu čoveka koji legenda kluba!

Izvor: HotSport.rs, 09.Apr.2024

Katai je ostavio dubok trag na Marakani Aleksandar Katai, poznatiji kao Magiko, još jednom je pokazao svoju nezamenljivost za Crvenu zvezdu svojim magičnim potezima tokom nedavne pobede protiv Radnika u Surdulici (2:0). Sa ugovorom koji ističe na kraju sezone, mnogi su se zapitali koliko će još...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.