Katai, i definitivno!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2020, 18:48

Katai, i definitivno!

Crvena zvezda je završila posao oko vraćanja Aleksandra Kataija u klub.

Aleksandar Katai je novo pojačanje Crvene zvezde.

Fudbaler koji je napustio LA Galaksi iz dobro poznatih razloga, potpisaće dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, prenosi RTS.

Ono o čemu smo pisali prethodnih nedelja potvrđeno je i danas od strane pomenutog medija, Katai će primati 480 hiljada evra na godišnjem nivou i neće biti najplaćeniji igrač Crvene zvezde imajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u vidu da Ben ima 650 hiljada.

Crvena zvezda je već zagolicala maštu navijačima ovog kluba na društvenim mrežama gde su objavili siluetu Aleksandra Kataija.

Sutra očekujemo saopštenje.

View this post on Instagram

Sada je već lakše... 😉🔴⚪️ #crvenazvezdafk #fkcz #czv #zvezda #zvezdaježivot

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Jul 9, 2020 at 8:58am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Navijači broje sitno, ko će biti Zvezdina "desetka"? (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2020, 10:11

Još jedna objava kluba razgalila navijače...Crvena zvezda je svojom poslednjom objavom digla na noge svoje navijače...Pitanje "Sledeća 'desetka'?" praktično je potvrdilo navode da će se u Ljutice Bogdana vratiti Aleksandar Katai...O tome smo pisali i juče, nekadašnji fudbaler "crveno-belih" je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.