Katai: Valjda nećemo više da pravimo gluposti

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2016, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katai: Valjda nećemo više da pravimo gluposti

Zvezda će nominalno biti gost, ali ne bi bilo iznenađenje da na Mapei stadionu igra u domaćinskoj atmosferi

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Italije)

Ništa novo. Od njegovog raspoloženja zavisiće život Crvene zvezde u sutrašnjem dvoboju protiv Sasuola u okviru prve utakmice plej - ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. Videli su Italijani kakva magija se krije u nogama Aleksandra Kataija, svesni su činjuenice da bi fudbalski čardaš u nogama >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << majstora iz Srbobrana mogao da opije fudbalere Sasuola koliko i sparina u Ređo Emiliji.

PATRIOTSKI TIKETI: Verujete u Zvezdu i Vošu? Evo šanse da dobro zaradite!

Pre jedne od najvažnijih utakmica u sezoni Aleksandar Katai nije bio previše rečit. Rekao je da je Zvezda prežalila porazod Ludogoreca, ali i da je nešto naučila iz tih utakmica.

"To ko će da postigne gol nije bitno, voleo bih da to budem ja. Najbitnije je da ne napravimo gluposti kao što smo to radili u prvom meču sa Ludogorecom", bio je kratak na konferencije za medije Aleksandar Katai.

Golman Sasuola: Zvezda je dvostruka prepreka, želimo da uberemo voće

. Zdanje na kojem igra Sasuolo neće biti puno, čak bi moglo da se desi da Delije imaju brojčanu prednost.

"Naravno da smo došli ovde da napravimo dobar rezultat, a to je sve sem poraza. Prežalili smo Ludogorec i prethodnih dana isključivo razmišljali o Sasuolu".

Piše: Darjan Nedeljković 

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.