Katai: Bodovi zasluženo ostaju u Beogradu

Izvor: B92, 16.Sep.2021, 21:38

Katai: Bodovi zasluženo ostaju u Beogradu

Aleksandar Katai je sigurnim izvođenjem penala u 85. minutu doneo pobedu Crvenoj zvezdi protiv Brage od 2:1.

Iskusni fudbaler je loptu poslao u jednu, golmana u drugu stranu i nastalo je veliko slavlje na tribinama stadiona "Rajko Mitić".

Katai je posle meča rekao kako je srećan zbog pobede na startu takmičenja i kako se nada novim uspesima.

"Vrlo bitna utakmica za nas i odličan rezultat. Prvo kolo u Ligi Evrope i prva pobeda u grupi. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ovo je tek početak takmičenja, ništa nije gotovo, ali ovaj pristup je jedini pravi, kako bismo trebali da igramo, i samo treba ovako da nastavimo", izjavio je Katai.

Istakao je značajan doprinos navijača koji su pesmom nosili tim svih 90 minuta.

"Nije bilo možda lepo 'za oko', ali tri boda su najbitnija. Mislim da su navijači ponosni i zadovoljni ovom pobedom. Braga je izuzetno kvalitetna, ali tri boda zasluženo ostaju u Beogradu. Hvala svima što su nas bodrili tokom svih 90 minuta, uveren sam da smo se odužili na pravi način", poručuje Zvezdina "desetka".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.