Kasalici preti kazna

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Apr.2012, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasalici preti kazna

Četiri udarca po glavi i telu koje je uputio Petru Pavlović, mogli bi skupo da koštaju Filipa Kasalicu prvotimca Crvene zvezde. Sudija nije video, ali ga je zato odao TV snimak sa pomenutog meča.
Trenutak nepažnje Maja Vujovića, glavnog sudije na utakmici između Radničkog iz Kragujevca i Crvene zvezde, u finišu meča iskoristio je prvotimac crveno-belih Filip Kasalica da pošteno „ispraši“ domaćeg igrača Pavlovića, istina >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pošto ga je prvotimac Radničkog potezanjem za dres sprečio da se brže priključi napadu.
Ovu scenu međutim dobro su „ulovile“ kamere RTS koje su direktno prenosile meč sa stadiona „Čika Dača“. Protiv Filipa Kasalice posle utakmice nije podneta prijava, međutim igrača Crvene zvezde izvesno je čeka kazna na osnovu TV snimka, samo je pitanje kako će njegov gest okarakterisati Disciplinska komisija, da li kao fizički napada na Pavlovića ili kao nesportsko ponašanje.
Praksa kažnjavanja na osnovu TV snimka nije nikakva novost u srpskom fudbalu, jer su još i ranije neki igrači bili naknadno sankcionisani.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Kasalici preti kazna

Izvor: Utakmica.rs, 05.Apr.2012

Četiri udarca po glavi i telu koje je uputio Petru Pavlović, mogli bi skupo da koštaju Filipa Kasalicu prvotimca Crvene zvezde. Sudija nije video, ali ga je zato odao TV snimak sa pomenutog meča. Trenutak nepažnje Maja Vujovića, glavnog sudije na utakmici...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.