Kasalica: Sada mi je drago što nisam otišao iz Zvezde

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Apr.2014, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasalica: Sada mi je drago što nisam otišao iz Zvezde

Filip Kasalica u sadašnjem timu Crvene zvezde ima najviše odigranih večitih derbija zajedno sa Bobanom Bajkovićem i Darkom Lazovićem.
(FOTO: M. Rašić)
Nastupio je šest puta protiv Partizana i zabeležio pet pobeda uz samo jedan poraz i dva postignuta gola.
Ukoliko se trener Slaviša Stojanović odluči da napadne Partizan sa dva špica, pored Dragan Mrđe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << crnogorski reprezentativac je najverovatnije druga opcija u napadu.
Ne znam da li ću biti starter ili ću eventualno dobiti priliku sa klupe, ali bez obzira na to mislim da u velikim mečevima kakav je derbi svi izvlače poslednji atom snage. Džoni, Petko i ja nismo igrali protiv Radničkog i sigurno je da smo odmorniji od ostatka ekipe. To u teoriji može da bude mala prednost, ali sa druge strane ne mora ništa da znači. Takođe, ne postoji igrač Crvene zvezde koji ne ceni i igračke i ljudske kvalitete Saše Ilića koji neće igrati u subotu. I u tome vidim našu prednost, ali opet, komšije imaju mnogo kvalitetnih fudbalera koji mogu da ga odmene – rekao je Kasalica za klupski sajt.
Zvezdin napadač je zimus bio na pragu inostranog angažmana, ali se transfer u ruskog drugoligaša Mordoviju nije realiovao:
Sada kada pogledam celokupnu situaciju drago mi je što nisam otišao. Obećao sam saigračima dok sam mislio da ću otići u Rusiju, da ću u maju doći na proslavu titule da bi se na kraju ispostavilo da sam ostao na Marakani i veoma mi je drago zbog toga.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.