Kasalica: Dovoljno je da kažem da smo šest godina bez titule!

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2013, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasalica: Dovoljno je da kažem da smo šest godina bez titule!

Zbog reprezentativnih obaveza koje je imao u selekciji Crne Gore Filip Kasalica, kao i još nekoliko njegovih saigrača koji su nastupali za nacionalne timove, dobio je nekoliko dana više za odmor.
(FOTO: FK Crvena zvezda)
Brzonogi krilni napadač očekuje da se od četvrtka uključi u pun trenažni proces i da do početka sezone 18. jula i duela kvalifikacija za Ligu Evrope bude potpuno spreman.
Nekolicina igrača među kojima sam i ja dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << su produženi odmor zbog nastupa za reprezentaciju. Zbog toga malo kasnimo u odnosu na ostatak ekipe, međutim očekujem da već od sutra zapnemo iz sve snage i nadoknadimo sve propušteno – rekao je Kasalica za sajt Crvene zvezde.
U Čatež gde se nalazi ekspedicija crveno-belih stigao i novi trener Slaviša Stojanović, sa kojim crnogorski reprezentativac očekuje dobru saradnju, kakvu je uostalom imao i sa svim njegovim prethodnicima.
Iskreno ne znam puno informacija o novom šefu. Čitao sam na internetu o njegovim kvalifikacijama i video da je osvajao titule sa ekipom Domžala i da je bio selektor Slovenije. Verujem da ćemo se brzo uklopiti i uspešno sprovoditi njegove ideje na terenu – ne ostavlja dilemu Zvezdina sedamnaestica.
Kvalifikacije za Ligu Evrope kad je Crvena zvezda u pitanju počinju 18. jula, a dvadesetak dana kasnije, tačnije 10. avgusta i nacionalni šampionat.
Ne želim da pričam o očekivanjima za narednu sezonu. Šest godina smo bez titule, i dovoljno je da kažem samo to, pa da svima bude jasno kakav imperativ imamo u narednoj sezoni. Nemamo izbora, krajnje je vreme da vratimo domaće trofeje na Marakanu. Što se Evrope tiče, o protivnicima ne znam puno toga. Verovatno je da su Islanđani izvesniji rival od Farana, međutim s kim kod da budemo igrali od ove dve ekipe, favoriti smo i ne bežimo od toga – konstatovao je Filip Kasalica.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.