Karakter, emocija i dokaz da novac nije sve

Izvor: B92, 20.Okt.2017, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Karakter, emocija i dokaz da novac nije sve"

Dušan Alimpijević, trener Crvene zvezde, rekao je da je trijumf nad Barselonom dokaz da i manje ekipe mogu da se nose sa najvećima.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Barselonu u drugom kolu Evrolige u dramatičnom meču u hali ’Aleksandar Nikolić’, rezultatom 90:82.

Alimpijević je prezadovoljan reakcijom svih igrača koji su "sazreli preko dana".

"Moram da se zahvalim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navijačima na ovom ambijentu, uživali smo. Po ko zna koji put se pokazali da veliki timovi padaju u ovakvom ambijentu. Pokazuje se prava emocija i karakter, onaj pravi karakter. Ovo je pokazatelj da novac nije sve u sportu. Napravili smo izuzetnu reakciju posle dva poraza koji su bili na jednu loptu", rekao je Alimpijević.

Uskoro opširnije...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.