Izvor: Danas, 21.Jan.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten stiže u Pionir

Beograd - Košarkaši Crvene zvezde igraju bez kapitena već duži vremenski period, nakon teške povrede kolena Luke Mitrovića, što će se promeniti u petak kada će vođa tima da bude uz svoje saigrače. Za sada kao podrška u odelu jer je tek prošao jednomesečan oporavak u Istanbulu i klinici "Aćibadem" gde je uz detaljne preglede, svakodnevne vežbe sa fizioterapeutima, i u teretani, kao i uz pomoć najsavremenije medicinske opreme, nastojao da zaleči povredu noge.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Danas <<
Kapiten Zvezde je bio pod svakodnevnim nadzorom profesora i lekara na najpoznatijoj turskoj klinici za sportske povrede, počeo je da trči, uz naporne terapije, ali i da trenira u teretani, te da sprovodi i vežbe skokova, koje su mu neophodne kako bi maksimalno ojačao povređeno koleno.

- Osećam se odlično. Boravak koji je trebalo da završim sredinom januara produžio sam za još sedam dana kako bih imao kontinuitet i završio ceo ciklus planiranih vežbi i terapija. Ljudi koji se brinu o meni, a to je jedan ceo tim, su jako ljubazni, i maksimalno posvećeni ovom poslu i mom oporavku, i na tome sam im maksimalno zahvalan. Trudimo se da ovaj posao odradimo što je moguće bolje. Sada već radim ozbiljnije vežbe, videćemo dokle smo stigli - naglasio je Mitrović pred povratak u Beograd.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.