Kanjas i Zvezda - stvarno gotovo! Zna se i gde odlazi?

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2020, 20:31

Kanjas i Zvezda - stvarno gotovo! Zna se i gde odlazi?

Postalo je izvesno još pre par dana, sada se pojavila i potvrda informacije.

Posle godinu dana u Crvenoj zvezdi, španski vezista Hose Kanjas ponovo će morati u potragu za novim klubom.

S obzirom da je priliku da igra dobijao samo za vreme Vladana Milojevića i da aktuelni Zvezdin trener Dejan Stanković od zimus na njega ne računa, ovakav epilog se i očekivao, mada Kanjas nije žurio sa odlaskom, s obzirom na godišnju zaradu od pola miliona evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

''Telegraf'' večeras prenosi da je iz Zvezde dobio potvrdu da je Španac i definitivno napustio ''Marakanu'', a procene su da će se preseliti u neki od klubova iz španske druge lige.

Zvezda i Kanjas su tako okončali saradnju godinu dana pre isteka ugovora, čime je Zvezda uštedela oko 400.000 evra. Dogovoreno je da mu se na ime zaostalih dugovanja iz prošle sezone, plus zarade za jul i avgust isplati oko 100.000 evra, što je za Zvezdu znatno povoljnije nego da mu do kraja sezone plati pola miliona.

U svakom slučaju, jedan problem je rešen, videćemo sada šta će biti sa Mateom Garsijom.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.