Kangva je Zvezdin MVP

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 19:55

Kangva je Zvezdin MVP

Fudbaleri Crvene zvezde Kings Kangva bio je strelac gola u pobedi crveno-belih nad Čukaričkim od 4:0.

Ne samo zbog gola, Kangva je ostavio odličan utisak i bio je najbolji pojedinac na Marakani u pobedi protiv ekipe Čukaričkog.

Tako je Zvezda proglasila Kangvu MVP jučerašnje utakmice.

''Trka za MVP-a bila je veoma uzbudljiva, s obzirom na to da je Kangva ostvario indeks 276, a Mitrović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Azarov, 274, odnosno 270. Razigrani su fudbaleri Zvezde bili, a Kangva je prednjačio u učestvovanjima u napadima, gde je participirao u 116 ofanzivnih akcija, kombinovanju (27 puta sa Nikolićem) i oduzetim loptama na polovini protivnika (četiri), međutim, priliku da se istaknu imali su i ostali.

Konkretno, Mijailović je imao najviše tačnih dodavanja - 69, uz šest presečenih lopti, gde se takođe izdvojio. Ofanziva je pripala Ivaniću, pa je najviše driblao (devet puta), prihvatao dodavanja u 16 metara (osam puta), ali i gađao protivnički gol (dva puta, kao i Rakonjac), dok se Bukari istakao kada je reč o duelima i osvojio ih 13'', piše, između ostalog, na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.