Kanga povređen, nova šansa za Babunskog!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2016, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanga povređen, nova šansa za Babunskog!

Šansu iz prikrajka vreba i Andrija Luković

Znala je Zvezda da dobije šamar u Subotici, sećaju se navijači tog kluba duela iz 2012. godine kada su Golubovi predvođeni Đorđem Despotovićem prosto urnisali crveno-bele (3:0).

 Prošle sezone teškom mukom Crvena zvezda je osvojila Gradski stadion (3:2), a gledajući sve parametre lidera Superlige i sada čeka težak izazov. Spartak igra vrlo dobro pod komandom ruskog stručnjaka Černišova, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dok će Crvena zvezda biti oslabljena neigranjem Gelora Kange. Vezista iz Gabona, koji se uz Donalda nametnuo kao lider Zvezdinog veznog reda u dosadašnjem delu prvenstva, dobio je jak udarac protiv Čukaričkog. Zbog problema sa tetivom prethodnih dana je trenirao smanjenim intenzitetom, a preporuka medicinskog tima je da preskoči gostovanje na severu zemlje.

Izostanak Kange mogao bi vrata prve postave širom da otvori Davidu Babunskom. Nekadašnji član Barselone je odigrao svega četiri meča u dosadašnjem delu prvenstva. Na terenu je proveo 164 minuta. U međuvremenu napumpao je samopouzdanje, pošto je sa mladom reprezentacijom Makedonije ostvario istorijski uspeh i plasirao se na Prvenstvo Evrope. I to ispred Francuske. Mladi vezista bio je jedan od ključnih igrača naših južnih suseda, iako poslednjih godinu dana nije imao kontinuitet igara.

Navijači još čekaju bum Davida Babunskog, odnosno još nisu stekli mišljenje o tome da li je đak Barsine škole sposoban da nosi igru Crvene zvezde u narednom periodu.

Istina, spisak igrača koji bi mogli da zamene Kangu ne završava se sa Davidom Babunskim. Minutaži se nada i mladi Andrija Luković. Zlatni Orlić sa omladinskog prvenstva Evrope 2013. godine, posle dolaska iz PSV-a, bio je puki epizodista. Skupio je manje minuta od Babunskog, svega – 22 (dve utakmice). Istina, imao je svetle momente kada je sjajnim udarcem sa 30 metara pogodio stativu protiv Metalca.

(Foto Star Sport)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Subotica ne prija Zvezdi, Robi i Sale znaju zašto!

Izvor: Mondo, 20.Okt.2016

"Imam taktiku u glavi, ne mogu sve da otkrijem", kaže trener Spartaka, Černišov, koji se nada da njegov tim može da ponovi podvige iz 2011. i 2012. godine kada je Crvena zvezda padala na Gradskom stadionu...Foto: MN Press..Subota u 15, Gradski stadion u Subotici...Na tom mestu u prethodnih sedam...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.