Kanga mašta o 30.000 navijača, a Partizan u Pragu bez podrške najvernijih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2022, 12:58

Kanga mašta o 30.000 navijača, a Partizan u Pragu bez podrške najvernijih

Koliko god nam je prijala pauza, toliko su nam nedostajale utakmice na “Marakani” i podrška najboljih navijača. U subotu otvaramo prolećni deo takmičenja protiv Čukaričkog, čuo sam priče da će biti i 30.000 "Delija” na svakoj utakmici, bilo to prvenstvo ili Evropa. To bi bio spektakl i jedva čekam da do toga dođe, izjavio je fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga.

"Drago mi je što ćemo do kraja februara odigrati tri duela na “Marakani”, sa nestrpljenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iščekujemo sve te mečeve. Jedan od njih je i večiti derbi, ali idemo korak po korak. Navijači su nam priredili sjajan doček po povratku iz Turske, sa bakljama i vatrometom, a predstojeći dueli su prava prilika da se spektakl nastavi na tribinama", izjavio je Kanga.

Utakmica između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se u subotu od 17 sati.

Fudbaleri Partizana bez navijača u Pragu protiv Sprate

Fudbaleri Partizana na meču šesnaestine finale Lige konferencija protiv Sparte u Pragu neće imati podršku svojih navijača, saopšteno je iz kluba.

Kako se navodi, u skladu sa zvaničnim informacijama iz Sparte, na stadionu biće dozvoljeno prisustvo 1.000 gledalaca, a ulazak gostujućim navijačima neće biti dozvoljen, kao ni kupovina ulaznica za utakmicu.

"Prema prispelim informacijama koje posedujemo, ovo je konačna odluka i shodno odluci UEFA da uslovi odigravanja utakmice podležu zakonima zemlje u kojoj se odigravaju, FK Partizan ni na koji način ne može da utiče na ovu odluku i pored visednevnih napora koji su učinjeni da se ova situacija prevaziđe", navodi se u saopštenju Partizana.

Utakmica između fudbalera Sparte i Partizana igra se 17. februara od 21 sat u Pragu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ZVEZDINA PREMIJERA PROTIV ČUKE, KANGA JEDVA ČEKA: Čuo sam da će u subotu biti 30.000 DELIJA na stadionu!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2022

Pristalice crveno-belih najavile opštu mobilizaciju pred nastavak Superlige

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.