Kaluđerović: Prednost Partizana dostižna

Izvor: Vesti-online.com, 01.Apr.2011, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaluđerović: Prednost Partizana dostižna

Napadač Crvene zvezde Andrija Kaluđerović izjavio je da Partizan u polufinalu nacionalnog Kupu ima veliku, ali ne i nedostižnu prednost od dva gola.

Kaluđerović smatra da bi "crveno-beli" pobedom u 20. kolu Jelen super lige protiv Javora vratili dobru atmosferu.

"Rezultat od 2:0 u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa velika je prednost za 'crno-bele'. Ipak, mislim da možemo da je dostignemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na domaćem terenu, ali biće teško", rekao je Kaluđerović na Sajmu automobila u Beogradu, prilikom druženja sa navijačima koje je organizovano na štandu NIS-a, a prenosi "Tanjug".

Kaluđerović je dodao da je prvenstvenoj pauzi zbog kvafikacija za evropsko prvenstvo tim radio na ispravljanju grešaka koje su se odnosile na primanje golova iz prekida.

Pored Kaluđerovića, dresove i postere navijačima potpisivali su njegovi saigrači iz Crvene zvezde Slavoljub Srnić, Stevan Reljić i Aval Isah, koji su sa posetiocima štanda odigrali simulaciju fudbalskog meča na PES 2011.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.