Kaluđerović: Osećao sam pobedu

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Dec.2011, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaluđerović: Osećao sam pobedu

Trebalo je da bude starter, a postao je džoker, mada malo je nedostajalo da ne bude ni na klupi! Andrija Kaluđerović se 15 minuta pre početka meča požalio na mučninu usled povišene temperature (preko 38), ipak, na lično insistiranje trener Prosinečki ga je uvrstio među rezerviste.

– Povraćao sam u karantinu, zatim i po dolasku na stadion Obilića. Bilo je planirano da počnem utakmicu, zbog bolesti trener Prosinečki je hteo da me poštedi, ali sam insistirao da sednem bar na klupu, da ako bude potrebno uđem u poslednjih 10–15 minuta – objasnio je napadač Zvezde.
Upravo je njegov ulazak doneo pobedu, jer je iskoristio odličnu asistenciju Nikole Petkovića u nadoknadi vremena.
– Bilo mi je veoma loše i ušao sam u igru bez zagrevanja, jer nisam imao snage. Osećao sam da mogu da donesem pobedu, na sreću tako je i bilo. Prilikom centaršuta sam sam utrčao ispred protivničkog igrača i skrenuo loptu u gol spoljnim delom kopačke – objasnio je Kaluđerović, koji je šesti gol u prvenstvu proslavio na neobičan način sa rukom na čelu, aludirajući na visoku temperaturu, trčeći ka klupi i treneru Prosinečkom na istočnoj strani, a ne pored zapadne tribine gde su bile najvatrenije pristalice crveno–belih.
Golgeteru je to bila jedna od poslednjih utakmica u dresu Zvezde, jer je već završen transfer u korejski Inčon za ukupno milion dolara...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.