Kalinić: Nisam se još sve dogovorio sa Fenerom, žao mi je što napuštam Zvezdu

Izvor: Blic, 01.Avg.2015, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalinić: Nisam se još sve dogovorio sa Fenerom, žao mi je što napuštam Zvezdu

Srpski reprezentativac Nikola Kalinić rekordnim transferom iz Crvene zvezde u Fenerbahče za milion evra trebalo bi da uđe u klupsku istoriju i na miru da se fokusira na pripreme nacionalnog tima za Evropskog prvenstvo (5-20. septembra).

"Orlovi" Aleksandra Đorđevića završavaju prvi deo priprema u Kranjskoj Gori, a u centru pažnje zbog sage oko selidbe u Istanbul bio je upravo sjajno krilo.

- Transfer je gotov, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Crvena zvezda i Fenerbahče su se dogovorili, ali nije sve završeno između kluba i mene. Treba da prođem lekarske preglede, ali ne znam kada će to biti. Imam dogovor sa selektorom. Ne znam još da li će biti posle ova dva meča sa Mađarskom ili posle turnira u Francuskoj - ističe Kalinić.

Jedan od najtraženijih evropskih igrača ovog leta žali što je samo jednu sezonu nosio dres crveno-belih.

- Žao mi je što nisam duže ostao u Zvezdi, navikao sam se na Beograd, na Pionir, na saigrače, na navijače... Ipak, ako se sve završi kako treba, idem u veću sredinu, novi stepenik u karijeri. Žao mi je što nećemo nastaviti dobru priču započetu prošle godine u Zvezdi, ali dolazim na jesen u Beograd.

Kalinić je dodao i da pripreme u Sloveniji protiču u fantastičnoj atmosferi. Srbija će prvu kontrolu utakmicu odigrati u nedelju od 19.30 sa Mađarskoj.

- Sjajne prireme, treniramo jako kako dolikuje reprezentaciji Srbije i spremamo se lagano za meč sa Mađarskom. Sada bi trebalo da krene lakši deo priprema, sa više mečeva i taktičkih stvari, ne sa toliko trčanja jakog intenziteta. Ali, nema opuštanja, spremamo se najbolje što možemo. Imamo manjih problema sa povredama, ali je sve to normalno za pripreme.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KALINIĆ: Čekamo prvu utakmicu; Žao mi je što napuštam Zvezdu

Izvor: HotSport.rs, 01.Avg.2015

Košarkaška reprezentacija Srbije bazični deo priprema za predstojeći Eurobasket odrađuje na Kranjskoj Gori, a od danas zajedno sa njima je i brojna novinarska ekipa koja je stigla u Sloveniju.. . Jedan od reprezentativaca koji se obratio “sedmoj sili” je Nikola Kalinić koji je preneo svoje...

Nastavak na HotSport.rs...

Kalinić: Nije još sve gotovo sa Fenerom! Jako mi je žao što napuštam Zvezdu posle svega... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2015

"Transfer je gotov, Crvena zvezda i Fenerbahče su se dogovorili, ali nije sve završeno između kluba i mene", otkrio srpski krilni košarkaš..(OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA SA KRANJSKE GORE)..Košarkaška reprezentacija Srbije je pored Nemanje Bjelice dobila još jednog Orla koji je promenio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.