Izvor: MozzartSport.com, 16.Jul.2020, 16:50

Kalid Aučo podneo tužbu zbog 300 miliona!

Nekadašnji vezista Crvene zvezde u velikim problemima

Redovni hroničari zbivanja u Crvenoj zvezdi se sigurno sećaju Kalida Auča. Posredstvom poznatog srpskog stručnjaka, ostvarenog na afričkom kontinentu, snažni vezista je zadužio opremu crveno-belih u zimskom prelaznom roku 2017. godine.

Ipak, reprezentativac Ugande nije uspeo da se nametne u Ljutice Bogdana. Nije pomogla ni pozajmica u redovima OFK Beogradu... Aučo nije stigao ni da debituje za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << seniorski tim Crvene zvezde.

Posle ga je karijera vodila na Tajlnad. Poslednjih godinu dana Aučo je bio član egipatske El Makase. I nije se dobro proveo. Aučo je morao da se obrati organima FIFA, zbog neisplaćenih zarada.

„Kalid Aučo je podneo zahtev za raskid ugovora. Jer mu klub duguje sedam neisplaćenih zarada. To je oko 300 miliona egipatskih funti“, poručio je menadžer snažnog veziste Stivenson Kakoza.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.