Kako je Zvezda „skinula“ BAT? San Antonio platio Marjanovićev transfer!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2015, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Zvezda „skinula“ BAT? San Antonio platio Marjanovićev transfer!

"Možda više neće ni biti BAT-a, možda i hoće, ali to nije ništa strašno. Ja sam zahvalan igračima što su nas trpeli godinu dana", rekao je Nebojša Čović

Doprinos koji je najbolji centar Evrope Boban Marjanović dao u pohodu Crvene zvezde na triplu krunu i više nego dobro izdanje u Evroligi praktično je nemerljiv. Jer, sada kada se šampion Srbije i Jadranske lige navikava na život posle odlaska >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dobroćudnog džina u San Antonio Sparse, postavlja se i jasno pitanje - može li neko da nadomesti sve ono što je Marjanović pružao na terenu?

Dok uprava crveno-belih traži odgovor na ovo pitanje na evropskoj i svetskoj pijaci, Marjanović je u saradnji sa svojim menadžerom Miškom Ražnatovićem uradio još jednu veliku stvar za klub pre odlaska „preko bare“. Naime, u danima kada je klub sa Malog Kalemegdana pogodila supenzija BAT-a zbog neisplaćenih obaveza bivšim igračima Tadiji Dragićeviću, Marku Simonoviću, Ivanu Radenoviću i Rašku Katiću, Crvena zvezda je zaradila čak 625.000 dolara na ime Marjanovićevog transfera u San Antonio, uprkos tome što je reprezentativni centar mogao da napusti klub bez obeštećenja, s obzirom na to da nije imao ugovor. Tako je klub sa Malog Kalemegdana „skinuo“ nepopularnu suspenziju i isplatio nekadašnje prvotimce.

"Marjanoviću je istekao ugovor i nije imao obavezu prema klubu. Međutim, zahvaljujući Bobanu i menadžeru Ražnatoviću Crvena zvezda je dobila ne 500.000 dolara, već 625.000 dolara obeštećenja od San Antonija, čime smo dogovorili isplatu zaostalih zarada Radenoviću, Katiću, Simonoviću i Dragićeviću i time više nema suspenzije BAT-a. Možda je više neće ni biti, možda i hoće, ali to nije ništa strašno. Ja sam zahvalan igračima što su nas trpeli godinu dana, kraj tom strpljenju došao je posle cele godine čekanja i tada su nas prijavili BAT-u. Mi se ne ljutimo na njih, Crvena zvezda je i dalje njihova kuća i uvek su dobro došli", poručio je prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović, nakon druge sednice Skupštine KK Crvena zvezda, na kojoj je zvanično kompletiran UPPR (unapred pripremljen plan reorganizacije prim. aut.).

(FOTO: MN press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Marjanović ukinuo BAT

Izvor: Danas, 25.Jul.2015, 09:13

Beograd - Da nije bilo transfera Bobana Marjanovića u San Antonio, odnosno dobre volje bivšeg centra Crvene zvezde, pitanje je kada bi crveno-belima bila ukinuta zabrana registracije novih igrača, zbog dugova prema bivšim članovima...- Sada ću da vam kažem kako smo izmirili BAT. Bobiju Marjanoviću...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.