Izvor: Piplmetar.rs, 18.Mar.2024, 12:30

Kako je Šerif „Nedaje“ počeo da daje?

Navijači Crvene zvezde „digli su ruke“ od Šerifa Endijaea posle silnih promašaja u jesesnjoj polusezoni.
Skupo plaćeni napadač okarakterisan je kao jedan od najvećih promašaja nakon što se ispromašivao u Bernu protiv Jang bojsa i bio možda i najveći krivac što su crveno-beli prerano završili evropsku avanturu.
Brojke golgetera iz Senegala bile su baš „tanke“. Šerif je postigao ukupno četiri gola prošle jeseni, od toga polovinu u Kupu Srbije, jedan na „večitom derbiju“ i još jedan u Ligi šampiona. Premalo za 4.000.000 evra plaćenog napadača.
Zbog toga su navijači Šerifu Endiajeu promenili prezime u „Nedaje“, a u jednom momentu činilo se da je najbolja opcija za sve rastanak....
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.