Kako je Bahar stigao u Zvezdu? Došli su u odelima na 40 stepeni

Izvor: B92, 20.Maj.2023, 11:48

Kako je Bahar stigao u Zvezdu? "Došli su u odelima na 40 stepeni"

Izraelski stručnjak Barak Bahar će od naredne sezone predvoditi Crvenu zvezdu, a njegov pomoćnik Dani Inbar otkrio je kako su izgledali pregovori.

Kako je rekao, članovi delegacije crveno-belih su se uprkos velikim vrućinama u Izrealu pojavili u odelima.

"Došli su svi u odelima, na 40 stepeni Celzijusa. Barak i ja smo sedeli u restoranu, a jedan od njih se okrenuo ka treneru i rekao mu: ‘Mi smo došli po tebe i ne idemo dok ne potpišeš.‘", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Inbar.

Bahar je više bio zainteresovan za razgovor o izazovima koji su pred njim tokom gostovanja na "Kanalu 13".

"U jednom trenutku shvatio sam da ljudi iz Crvene zvezde žele mnogo da investiraju u nas i shvatio sam da je to pravo mesto za mene. Ali, nisam mogao to sam. Ako neko iz mog tima ne bi želeo da ide, ne bih ni ja. Ja sam hteo zbog toga jer je to novi izazov za mene", rekao je Bahar.

U Beograd dolazi bez porodice:

"Na početku ću živeti sam u Beogradu bez porodice i neće biti lako. Moram da vidim kako ću se aklimatizovati na sve, a na kraju krajeva dolazim da vredno radim i uspem. Prednost je što moja supruga i deca znaju da mi daju mir i pomažu mi u mojim uspesima, a supruga se već mnogo žrtvovala. Pričao sam sa njom o odlasku i želela je da ostanem u Izraelu, ali zna da je ovo važan korak za moju karijeru da bih napredovao", zaključio je Bahar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.