Kako do Marakane? Poznati glumac zove zvezdaše na TSC VIDEO

Izvor: B92, 20.Apr.2023, 22:48

Kako do "Marakane"? Poznati glumac zove zvezdaše na TSC VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju TSC u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije, a aktuelnom šampionu je bod neophodan za odbranu trona.

Kako izabranici Miloša Milojevića imaju i pozitivan međusobni skor sa TSC-om, u subotu od 18 časova biće im dovoljan i remi, pa da otvore novi slavljenički šampanjac.

Tim povodom Crvena zvezda je još jednim videom najavila utakmicu protiv čete Žarka Lazetića, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kojem je "najveća briga" obezbediti prevoz do stadiona "Rajko Mitić".

U glavnoj ulozi našao se mladi glumac Vladimir Kovačević, poznat po svojim bravuroznim imitacijama, koji je pozvao sve zvezdaše da dođu na stadion.

Utakmica između Crvene zvezde i TSC-a igra se u subotu u 18 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosadska Mladost pobedila Radnički u Nišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2023, 10:46

Fudbaleri novosadske Mladosti su kao gosti pobedili niški Radnički (1:0) u prvom kolu plej-auta Superlige Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.