Izvor: Piplmetar.rs, 24.Sep.2023, 16:30

Kakav je plan za Nikolu Topića? “Desiće se nešto veliko!“

Gde god da zaigra, supertalentovani srpski plejmejker Nikola Topić oduševljava u poslednjih godinu dana. Tako je bilo u OKK Beogradu prošle sezone, tako je bilo ovog leta i u juniorskoj reprezentaciji Srbije koja je postala šampion Evrope, a tako je već sada i u Megi, iako nova sezona tek počinje.
Topić je prethodnih dana blistao u utakmicama ABA Superkupa i nagovestio velike stvari u narednoj sezoni.
Znate već da je Topić u Megi kao pozajmljen igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Crvene zvezde, u kojoj je trenutno velika konkurencija na poziciji plejmejkera, pa se postavlja pitanje kada će moći konačno da dobije značajnu ulogu i u Zvezdi.
Odgovor je dao menadžer Miško Ražnatović u opširnom intervjuu za grčki “Sportal“.
“Nikola Topić je igrač Crvene zvezde i nije bilo izvesno da će dobiti minutažu. Odlučili smo da ostane u Megi i da igra 30+ minuta. Imaće dobru sezonu i videćemo šta će biti. 
Generalno, pošto je plej, mislim da bi bilo dobro da bude izabran na draftu i da ne ide odmah, već da sledeće godine igra godinu dana u Crvenoj zvezdi, jer će biti spremniji da igra nego sada. 
Na pripremama, protiv Kluža, koji je ekipa Evrokupa, umalo je imao tripl-dabl. Svake nedelje je sve bolji. Razgovaram sa njim, mislim više nego sa bilo kim drugim u mojoj karijeri. 
Nešto veliko dolazi. On je sjajno dete, veoma pametan, veoma fokusiran. Verujem da će se u ovoj situaciji, gde nema pleja, desiti nešto veoma veliko. 
Na neki način, ovo ime je nešto neverovatno. Nikola Peković, Nikola Jokić, Nikola Jović, Nikola Topić. Mogao sam da budem agent samo za ‘Nikole“’, našalio se Ražnatović.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.