Izvor: Sportal.rs, 10.Apr.2024, 03:46

Kakav bi ovo tim bio, Zvezda ima plan za rekonstrukciju i - puca na veliko: Želi ovu petoricu Srba, jedan je "naučna fantastika"

Košarkaška sezona je uveliko u toku, a Crvena zvezda je završila takmičenje u Evroligi. Dobro, ima još jedna utakmica u četvrtak protiv Efesa, ali ona više znači za dalji nastup drugog srpskog predstavnika Partizana. Međutim, ovo je tema vezana za crveno-bele i šta može ovaj klub da uradi bolje kako bi sledeće sezone napravio taj dugo čekani iskorak na evro-sceni. Predsednik kluba Nebojša Čović naglasio je da je plan da okosnicu ekipe čine domaći igrači.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.