Kairat u Beogradu: Vetar i puste ulice

Izvor: B92, 01.Jul.2015, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kairat u Beogradu: Vetar i puste ulice

Fudbaleri Kairata, protivnika Crvene zvezde u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, doputovali su u Beograd u utorak u večernjim satima.

Crveno-beli će u četvrtak od 20.45 dočekati kazahstansku ekipu na stadionu 'Rajko Mitić', dok je revanš zakazan za sedam dana u Almati.

Oni su se odmah po sletanju na aerodrom uputili ka hotelu, a tokom srede odradiće prvi trening na najvećem srpskom stadionu.

Na zvaničnom Fejsbuk profilu osvajača Kupa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kazahstana navodi se da je ekipa stigla u Beograd, kao i da su ulice srpske prestonice puste.

"Po pravilu, svi evropski timovi koji se sastaju sa klubovima iz Kazahstana se žale da je dug let do naše zemlje. Međutim, moramo da napomenemo da ni nama ništa nije lakše. Posle nekoliko sati leta Kairat je sleteo u Beograd, a vodič našeg tima je Žarko Marković. U Beogradu nas je sačekao vetar i puste ulice. Noću u glavnom gradu Srbije gotovo da nema vozila i ljudi", stoji na profilu kluba.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.