Kairat se pojačava pred Zvezdu: Stigao Brazilac Soares iz Nemačke

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2015, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kairat se pojačava pred Zvezdu: Stigao Brazilac Soares iz Nemačke

Soares ima 26 godina, a karijeru je počeo u ekipi Koritibe odakle je prešao u Paranu. On je od 2009. do 2012. godine igrao za nemački Duizburg, posle čega je obukao dres Fortune

Protivnik fudbalera Crvene zvezde na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, kazahstanski Kairat doveo je prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku. U pitanju  je brazilski štoper Bruno Gabrijel Soares koji je prethodne tri godine igrao za Fortunu Diseldorf.

Brazilski fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je sa Kairatom potpisao ugovor na tri godine, a u novom klubu je zadužio dres sa brojem četiri.

Soares ima 26 godina, a karijeru je počeo u ekipi Koritibe odakle je prešao u Paranu. On je od 2009. do 2012. godine igrao za nemački Duizburg, posle čega je obukao dres Fortune.

(FOTO: Youtube printscreen)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.