Kadu voli...

Izvor: S media, 05.Okt.2010, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadu voli...

Brazilac iz redova Crvene zvezde, Kadu, izrazio je nadu da će u nastavku sezone igrati još bolje nego do sada i da će njegova ekipa uspeti da zadrži lidersku poziciju na tabeli Super lige Srbije.

- Važno je da dobro treniramo i da nastavimo da pobeđujemo. Zaboraviće se ko je sada prvi. Pamti se samo šampion - istakao je brazilski vezista za klupski sajt.

Crveno-beli su prvo mesto na tabeli preuzeli posle pobede nad Metalcem od 2:0. Kadu je na tom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << meču namestio prvi gol, a postigao drugi.

- Pobedila je Zvezda i Kadu samo to voli. Lepo je kad se da gol, ali najlepše je kad pobedi Zvezda. Igram sve bolje i biće još bolje na sledećim utakmicama... Samo da ekipa pobeđuje.

Brazilac je u nedelju igrao nešto ofanzivnije nego inače, odmah iza centarfora Andrije Kaluđerovića.

- Andrija super daje golove. Super je i Koroman, isto i Milovanović. Kadu voli da igra sa njima... Kadu igra kako trener kaže. Umem da dam gol, a umem i da igram za napadače. Najvažnije je da Zvezda pobeđuje - zadovoljan je vezista crveno-belih.

(Foto: crvenazvezdafk.com)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.