Kadu u poslednjim sekundama doneo pobedu Zvezdi

Izvor: Studio B, 05.Maj.2012, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadu u poslednjim sekundama doneo pobedu Zvezdi

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u gostima Partizan sa 1:0, golom Kadua u poslednjim trenucima 142. "večitog derbija".

Na meču koji se igrao u okviru 28. kola Super Lige pred oko 20.000 navijača viđeno je nekoliko izglednih prilika za gol, ali je odlučujući trenutak usledio nekoliko sekundi pre kraja.

Najbolji sterlac Zvezde, Brazilac Kadu, koji je ušao u igru u drugom poluvremenu, posle dobre akcije svog tima i odložne lopte Borhe sa oko 18 >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << metara, šutirao je precizno i jako i doneo slavlje svom timu.

Partizan je u prošlom kolu obezbedio petu uzastopnu titulu šampiona, a Zvezda će priliku za trofej imati u finalu Kupa Srbije, 16. maja protiv čačanskog Borca.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.