Kadu režirao pobedu, Garido debitovao, sudija delio crvene k’o bombone (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 09.Feb.2013, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadu režirao pobedu, Garido debitovao, sudija delio crvene k’o bombone (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i drugi meč po povratku u Belek rešili su svoju korist, opet bez primljenog gola. Posle austrijskog Rida, crveno-beli su u potpuno izmenjenom sastavu u odnosu na prethodni duel, savladali nejaku Lokomotivu iz Tbilisija rezultatom 2:0 (1:0), zahvaljujući sjajnoj partiji Kadua, strelca prvog gola, te Mihajloviću, koji je postavio konačan rezultat utakmice - na debiju novog pojačanja Zvezde Luisa Garida.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA: Garido debitovao pobedom

Izvor: Mondo, 09.Feb.2013

Crveno-beli pobedili Lokomotivu iz Tbilisija 2:0, Luis Garido debitovao za tim Aleksandra Jankovića, Kadu najbolji...Pet od pet!..To je bilans pobeda fudbalera Crvene zvezde na pripremama u Anatliji!..U petak je savladan Rid, a dan kasnije Lokomotiva iz Tbilisija 2:0. Strelci za Beograđane bili su...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.