Kadu: Presrećan sam zbog gola

Izvor: B92, 24.Mar.2012, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadu: "Presrećan sam zbog gola"

Vezni fudbaler Crvene zvezde Kadu Mendeš izjavio je da je srećan zbog pobede nad Borcem, ali i zbog svoje dobre partije.

"Bio sam bolestan prethodnih nekoliko dana, ali Bog me je pogledao na večerašnjem susretu. Bilo je veoma teško pobediti jer se protivnik branio, a mi smo bili umorni posle derbija. Presrećan sam što sam se u ekipu vratio golom i asistrencijom"

„Sve utakmice u ovoj polusezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo pobedili. Tako moramo i da nastavimo, da uđemo u veliku seriju trijumfa. Sledećeg vikenda na Marakani protiv Hajduka opet ćemo ići na pobedu i osvajanje novih bodova", dodao je Kadu.

Levo krilo Zvezde Luka Milunović izjavio je da je pobeda bila imperativ i dodao je:

„Želeli smo brzo da postignemo gol u čemu nismo uspeli, prvo poluvreme nismo odigrali na visokom nivou. U pauzi smo se dogovorili da igramo brže i da raširimo protivnika, što je na kraju urodilo plodom. Predstoje nam dva dana odmora u kojima moramo da se zbijemo i od sledeće nedelje nastavimo sa dobrim igrama. Morao sam da se oporavim, uostalom kao i ostali moji saigrači. Jeste da smo imali težak raspored, ali obzirom na rezultate ništa nam ne pada teško".

Trener Robert Prosinečki rekao je da njegov tim nije imao ritam, ali je čestitao igračima što su izvukli pobedu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.