Kad uporedite ova dva tima, tek onda vidite koliko je Zvezda jaka!

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad uporedite ova dva tima, tek onda vidite koliko je Zvezda jaka!

Da li bi crveno-beli i sa, uslovno, drugim timom mogli da osvoje Superligu?

Odavno navijači Crvene zvezde nisu bili bezbrižniji pred početak ili nastavak sezone u domaćem šampionatu.

Njihov tim uoči prolećnog dela šampionata ima devet bodova više od Radničkog, čak 15 od Partizana, ali što je najvažnije, trener Vladan Milojević sada raspolaže možda i sa jačim timom nego što je to bio slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jesenas kada je Zvezda igrala i u Ligi šampiona.

Bukvalno na svakoj poziciji ima na raspolaganju bar po dvojicu kvalitetnih igrača, pa je utisak da se ničiji eventualni izostanak neće osetiti, izuzev možda Marka Marina, koga je i sam Milojević juče posebno izdvojio kao igrača ekstra klase.

Prilika je zato da pogledamo i kako bi mogla da izgledaju dva Zvezdina tima ovog proleća, kao ilustraciju kvaliteta aktuelnog šampiona.

Crvena zvezda I: Borjan - Stojković, Savić, Milunović, Rodić - Jovičić, Jovančić - Ben, Marin, Jirka - Boaći.







Crvena zvezda II: Popović - Gajić, Stojković, Babić, Gobeljić - Čaušić, Vulić - Vukanović, Ivanić, Simić - Pavkov.

Ni to nije sve, tu su još i golman Supić, pa Hajdin, Milijaš, Ebisilio, Jevtović, Joveljić...

Zaista, Vladan Milojević će biti na slatkim mukama ovog proleća, ima igrački kadar koji u ovom trenutku deluje prejako za ostatak lige, ali to njegovi igrači tek treba da potvrde i na terenu.

Za razliku od jesenas, neće imati evropske utakmice, pa će maksimalnu energiju posvetiti domaćim takmičenjima i osvajanju duple krune.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sportski direktor kakvog Zvezda dugo nije imala!

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2019

Njegov sjajan rad istakao je i trener Vladan Milojević...Još jedan izvanredan prelazni rok je iza Crvene zvezde, ostvarena je dodatna zarada prodajama nekolicine igrača, a istovremeno je ekipa, po ocenama mnogih, dodatno ojačana...Ono što je najvažnije, a što je istakao i trener Vladan Milojević...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.