Kad poludi „emotivni vepar“: Rašo, konju, otkinuću ti glavudžu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Feb.2015, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad poludi „emotivni vepar“: Rašo, konju, otkinuću ti glavudžu! (VIDEO)

Pre nešto manje od godinu dana u rubrici MOZZART Sporta „Moja priča“ legendarni as sebe je opisao kao temperamentnog i emotivnog debelog vepra, uz konstataciju da to ime drži i na svom mobilnom telefonu, a sve to jer je uvek realan, iskren i bez dlake na jeziku. Kako prema drugima, tako i prema sebi...

Legendarni srpski vaterpolista i čovek koji je Crvenu zvezdu kao trener prvi put odveo na krov Evrope, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pre nešto manje od godinu dana u rubrici MOZZART Sporta „Moja priča“ sebe je opisao kao temperamentnog i emotivnog debelog vepra, uz konstataciju da to ime drži i na svom mobilnom telefonu, a sve to jer je uvek realan, iskren i bez dlake na jeziku. Kako prema drugima, tako i prema sebi.

E baš takav, iskren i emotivan, legendarni Dejan Savić, večeras je bio i u večitom derbiju na Sportskom centru Milan Gale Muškatirović, kada je tokom tajmauta imao šta da poruči jednom svom igraču, očigledno, mada nismo sigurni, nekom od braće Rašović.

Sve je počelo rečima: „Rašo, konju jedan, udaraš ga tamo na dvadeset metara...“, a sve ostalo se više nego dobro čuje...

(FOTO: Screen shot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.