KUP SRBIJE: Zvezda nastavila, nova pobeda nakon sjajnog preokreta (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Apr.2017, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP SRBIJE: Zvezda nastavila, nova pobeda nakon sjajnog preokreta (FOTO) (VIDEO)

Ove sezone je na duelima ova dva kluba viđeno 16 golova.
Iako je nakon prvog dela meča Mladost imala vodstvo, Crvena zvezda je preokrenula i plasirala se u polufinale.
Jedan momenat nepažnje nakon inicijative crveno-belih je iskoristio gostujući tabor, nakon veoma dobrog centaršuta je Milosavljević savladao Manojlovića u poslednjem minutu prvog dela.
Posed je i u nastavku bio na strani >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvene zvezde, a izjadnječenje je doneo Gelor Kanga sjajnim golom iz daljine koji golman Krznarić nije uspeo da odbrrani. Samo šest minuta kasnije je Milić preokrenuo takođe efektnim golom, prilikom čega je Andrić zaradio drugi žuti karton i isklučenje.
FOTO: STARSPORT

Ričmond Boaći je postigao treći gol za Crvenu zvezdu usled centaršuta sa leve strane, Krznarić ponovo nije imao šanse da sačuva svoju mrežu, to mu je bio treći put za nešto više od 10 minuta.

(Izvor: YouTube/Magic Moment)
U nastavku, viđena su dva jedanaesterca, po jedan na obe strane, Aleksandar Luković je postigao gol za 4-1 ‘sa kreča’, da bi poslednji pogodak na meču postigao Milan Bojović, takođe sa penala.
Iako je golman gostiju četiri puta vadio loptu iz mreže, Zvezda je još nekoliko puta preko Kange i Boaćija mogla da promeni rezultat.

The post KUP SRBIJE: Zvezda nastavila, nova pobeda nakon sjajnog preokreta (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Polufinale posle pet godina! Zvezda smušena, pa sposobna da za 17 minuta obriše patos sa Lučancima (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Apr.2017

Crveno-beli gubili, ali na kraju ubedljivo slavili protiv izabranika Nenada Milovanovića - 4:2..Poluvreme za kritiku, čak i za osudu i furija u nastavku. Siže: Crvena zvezda se posle pet dugih godina plasirala u polufinale Kupa, pošto je kao domaćin 17-minutnim bombardovanjem od defanzivnog bloka...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.