KUP - Promena termina, finale počinje ranije

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP - Promena termina, finale počinje ranije

Subotnje finale Kupa Srbije počeće sat vremena ranije nego što je prvobitno planirano iz bezbednosnih razloga.

Predstojeći vikend obeležiće još jedan duel beogradskih "večitih", s tim što će četvrti međusobni susret Crvene zvezde i Partizana u sezoni na izmaku biti odigran u Kupu Srbije.

Borba za trofej odigraće se na stadionu Partizana, kako je to odlučeno žrebom, s tim što je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlučeno da meč počne ranije nego što je prvobitno predviđeno.

Finale Kupa Srbije počeće u 18 časova, a razlog za promenu termina leži u bezbednosnoj proceni i činjenici da se za trofej bore "večiti".

Partizan će u subotu jurišati na 14. trofej u nacionalnom Kupu i "duplu krunu", dok će Zvezda pokušati da spasi sezonu i osvoji 25. trofej u najmasovnijem takmičenju.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.