KUP (3/4): Radnički - Zvezda 54:67

Izvor: Mondo, 09.Feb.2013, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP (3/4): Radnički - Zvezda 54:67

Crvena zvezda Telekom vodi posle tri četvrtine drugog polufinala Kupa Radivoja Koraća.

Ekipa Vlade Vukoičića spremnije je počela polufinale Kupa od domaće ekipe i povećala svoje šanse za plasman u finale.

Tamo je već Partizan mt:s.

Crveno-beli su pribrano ušli u meč i koristili prilike da se rezultatski odlepe.

Nošeni Igorom Rakočevićem i Bojanom Subotićem u prvoj i Predragom Samardžiskim u drugoj četvrtini, raspevali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su svoje navijače u hali Jezero.

Ka "plus 15" krenuli su u 12. minutu, posle koša Stefana SInoveca za 21:26. U nekoliko akcija napravili su seriju 11:0, iskoristivši zbunjenost protivnika i blagu odbranu.

Radnički je dozvolio Zvezdi da povede 37:21 sa samo jednim napravljenim faulom u drugoj četvrtini.

Potom su i Beograđani odigrali nekoliko brzopletih napada i time stvorili priliku domaćima da se vrate. Međutim, Nikolićevi igrači je nisu iskoristili. Loše su šutirali za tri poena (1/7), čime su pružili Zvezdi priliku da do odlaska na odmor ode na "plus 15".

Najbolji u gostujućoj ekipi je Igor Rakočević. Ubacio je 14 poena. Veliki posao u odbrani je uradio Majkl Skot, uhvativši sedam lopti pod košem.

Među domaćima je najbolji Brajan Emening. Jedini je raspoložen igrač domaćih i ubacio je 12 poena.

(MONDO, foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Subotica

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

KUP: Zvezda ponizila Radnički!

Izvor: Mondo, 09.Feb.2013

Crvena zvezda Telekom ubedljivo pobedila Radnički u Kragujevcu (90:64) i plasirala se u finale Kupa Radivoja Koraća. Tamo je čeka Partizan mt:s...Uskoro opširnije....(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.