KRK: Zvezda preko pantera do finala

Izvor: Vesti-online.com, 17.Feb.2018, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRK: Zvezda preko "pantera" do finala

Crvena zvezda je prvi finalista Kupa Radivoja Koraća. Crveno-beli su u prvom polufinalnom paru pobedili FMP u niškom "Čairu" - 98:82 (27:28, 24:16, 22:17, 25:21).

"Panteri" su pružili žestok otpor četi Dušana Alimpijevića 35 minuta, ali u finišu se tim iz Železnika predao pa je branilac Kupa stigao do ubedljivog trijumfa. Posle izjednačenih prvih 10 minuta, Zvezda je stekla prednost u drugom periodu igre, koji je dobila 24:16. Briljirao je Kanađanin Dilan Enis, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji je šutirao trojke 6/7, postigavši 20 poena u prvom poluvremenu. Međutim, i FMP je imao raspoloženog Filipa Čovića koji je ubacio 19 poena, troijke 4/5 za prve dve četvrtine.

U nastavku, tim iz Železnika je pretio, ali nije imao snage da uvede meč u neizvesnu završnicu. Crveno-beli su se sredinom poslednje četvrtine odlepili na 81:70 i do kraja meča rutinski slavili protiv "mlađeg brata".

Zvezda će u nedelju od 21 časova braniti "Žućkovu levicu" protiv boljeg iz duela Partizana i Mega Bemaksa (subota 21 čas).
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.