KRK - Kreću borbe za Žućkovu levicu!

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2018, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRK - Kreću borbe za Žućkovu levicu!

Deveti put od momenta kada je nacionalni kup poneo naziv legendarnog Radivoja Koraća završne borbe za trofej biće održane u Nišu.

Prvim četvrtfinalnim utakmicama koje su na programu od 17 i 19.30 časova večeras u niškom "Čairu" počinje završni turnir "Kupa Radivoja Koraća".

Niš će četrnaesti put biti domaćin završnog turnira, a deveti ako računamo od momenta kada se nacionalni kup zove po legendarnom Žućku.

Trofej brani aktuelni šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Srbije i ABA lige Crvena zvezda mt:s koja će u drugoj utakmici današnjeg programa odmeriti snage sa liderom druge ABA lige, ekipom Borca iz Čačka.

Prvi meč na programu je od 17 časova, sastaće se FMP Železnik i Metalac iz Valjeva, dok je duel Crvene zvezde mt:s i Borca iz Čačka na programu od 19.30.

Druga dva četvrtfinalna para čine Mega Bemax - Dinamik i Partizan NIS - Zlatibor. Polufinala su na programu u subotu od 17 i 21 čas, a finale u nedelju 18. februara od 21.00.

U polufinalu ukrštaju ekipe koje nastupaju u istom danu što znači da derbi nije moguć pre finala.

Partizan ima najviše osvojenih trofeja u nacionalnom kupu (13), ali je poslednji put slavio u finalu 2012. godine. Od tog momenta usledila je dominacija Crvene zvezde mt:s koju je u sezoni 15/16 prekinula ekipa Mega Bemaxa.

RASPORED TRIGLAV OSIGURANjE KUPA RADIVOJA KORAĆA:

ČETVRTAK, 15. februar

17.00: FMP – Metalac

19.30: Crvena zvezda mts – Borac

PETAK 16. februar

17.00: Mega Bemaks – Dinamik

19.30: Partizan NIS – Zlatibor
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.