Izvor: HotSport.rs, 10.Apr.2016, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIZA: Borac vodi protiv Zvezde (VIDEO)

Borac vodi u Čačku sa 1:0 golom Obradovića.

Crvena zvezda je bila nešto bolji rival i propustila je dve dobre prilike preko Kataija i Srnića. Kazna za promašaje brzo je stigla, igrao se 33. minut kada je Vujaklija pokušao da šutira, do je učinio toliko traljavo, ali se ispostavilo dobro, pošto se na pravom mestu našao Obradović i savladao Kahrimana.
(Izvor: YouTube/News All Around The Globe)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katastrofalna odbrana Zvezde, gube u Čačku! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2016

Ekipa Miodraga Božovića je danas izašla u izmenjenom sastavu, što im se odmah obilo o glavu...Crvena zvezda gubi sa 1:0 u Čačku, reklo bi se da je odbrana ekipe Miodraga Božovića veoma loše reagovala u situaciji nakon prekida...Vujaklija je uposlio potpuno samog Obradovića koji je samo skrenuo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.