KOREJAC PRIHVATIO ZVEZDINE USLOVE: Evo šta koči transfer

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 14:30

KOREJAC PRIHVATIO ZVEZDINE USLOVE: Evo šta "koči" transfer

Nije uspeo sa svojom selekcijom da uđe u finale šampionata Azije.

Fudbaler iz Južne Koreje Jung Vu Seol trenutno je daleko od prelaska u Crvenu zvezdu, a kamen spoticanja je u njegovom sadašnjem klubu.

- On je jasno izrazio želju da pređe u Crvenu zvezdu. Međutim, menadžer Ulsan Hjundaija Hong Miung bo rekao je da ne može da ga pusti jer nema igrača koji bi ga zamenio - ističe ugledni Korejske fudbalske novosti.

Seol Young-woo has >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << clearly expressed his desire to move to Crvena Zvezda.

However, Ulsan Hyundai manager Hong Myung-bo said that he could not let him go because there is no player to replace him. #kleague pic.twitter.com/sXFxTlzKgO

— Korea Football News (@KORFootballNews) February 7, 2024

Seol je u meču protiv Australije (2:1) na Kupu Azije bio jedan od najzapaženijih na terenu, što bi po svemu sudeći moglo da mu podigne cenu. Svesni su u Ulsanu da je 25-godišnji bek vrlo verovatno premašio cenu od 700.000 evra koliko je procenjen za transfer.

Ipak, Koreja je iznenađujuće poražena u polufinalu šampionata Azije od Jordana (2:0) i to i nije toliko povoljna stvar za Ulsan
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.