KONAČNO SE OGLASIO KAMPACO: I da mi ponude, milione, bilione... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 10:03

KONAČNO SE OGLASIO KAMPACO: I da mi ponude, milione, bilione... (VIDEO)

Navijači crveno-belih čekaju zvanične informacije.

Crvena zvezda je završila sezonu sa dva trofeja, ali bez pehara ABA lige, na redu je prelazni rok.

Rekli bismo, vrela letnja pijaca čeka crveno-bele koji će u narednoj sezoni verovatno biti u sasvim novom “odelu”.

Navijače Crvene zvezde sigunro najviše zanima da li će na Malom Kalemegdanu ostati Fakundo Kampaco. Njegova supruga se pre nekoliko dana zahvalila vrtiću koji je pohađala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njihova ćerkica, a kasno uveče u nedelju se konačno oglasio i argentinski plejmejker.

Kampaco je na Instagramuu postavio video klip u kojem navijači crveno-belih pevaju “I da mi ponude milione, bilione, ne boj se ti Zvezdo ostaću kraj tebe”.

Video klip pogledajte OVDE.

Optimisti će ovo dočekati kao veliki tračak nada da će čigrasti plej nastaviti misiju u Beogradu, mada se u poslednja dva meseca gotovo svakodnevbno pisalo da će se Argentinac vratiti u madridski Real.

Zanimljivo, isti klip kao i Kampaco, dva sata kasnije postavio je i Luka Vildoza koji će karijeru nastaviti u Panatinaikosu. Čeka se zvanična potvrda iz Atine...

❤️🇦🇷 pic.twitter.com/B8AJOHGwnm

— Luki (@CzvLuki) June 25, 2023
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.