Izvor: HotSport.rs, 11.Jul.2015, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE TU KO? Zvezda nije više Telekom nego ILR

Javnost je prethodne nedelje od strane kluba sa Malog Kalemegdana obaveštena da je okončan čuveni UPPR pa je samim tim prestala potreba za postojanjem KK Crvena zvezda Telekom.

Kako prenosi Sportska centrala iz Registra udruženja, društava i saveza u oblasti sporta došlo je i do promene podataka pa je tako iz registra obrisan Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom, a pod istim matičnim brojem >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << upisan je Košarkaški klub ILR Železnik.
KK ILR Železnik osnovan je 1975. godine od strane lokalne fabrike koja se nalazi u tom delu Beograda i pod tim imenom se takmičio sve do 1991. godine kada je preimenovan u KK FMP odnosno Fabrika metalnih proizvoda je postala generalni sponzor.
Klub se pod tim imenom takmičio sve do već spomenutog UPPR kada je preimenovan u KK Crvena zvezda Telekom koji je prethodne sezone osvojio tri trofeja na domaćoj sceni.
The post KO JE TU KO? Zvezda nije više Telekom nego ILR appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.