KMF Crvena zvezda preokretom do pobede u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 18.Nov.2019, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KMF Crvena zvezda preokretom do pobede u Vranju

Verovali su da su jedini koji ove sezone mogu da savladaju Crvenu zvezdu, vodili i sa 3:1, ali nisu futsaleri Vranja mogli da izdrže u istom ritmu do kraja utakmice. Beograđani su u krcatoj vranjskoj Sportskoj hali slavili sa 4:3 u 8. kolu Prve lige, i tako zadržali maksimalni učinak.

Oko 2.000 gledalaca posvedočilo je sjajnom početku meča za domaće. Dva puta preko Tasića i jednom preko Dodića, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u 16. minutu Vranje je imalo 3:1. Do kraja poluvremena lider Prve lige smanjio je na 3:2. Po povratku na teren gosti su i izjednačili, a 5 minuta kasnije i po prvi put na meču poveli sa 4:3. Rezultat se održao i u poslednjih 12 minuta utakmice.

Olako propuštena šansa za osvajanje nekog boda. Po svemu prikazanom momci su trebali da rezultatski prođu bolje, ali... Ipak je protivnik bez poraza u dosadašnjem delu prvenstva! Svaka čast akterima i publici na svemu prikazanom, lepa slika sa prepunom tribinom i poruka Srbiji da Vranje voli futsal - kažu u KMF Vranje.

Vranje je uprkos porazu zadržalo svoju šestu poziciju na tabeli.

Inače, meč Jastrepca iz Blaca u Novoj Pazovi odložen je za utorak, 19. novembra od 20 sati. Niški gradski derbi, odložen zbog bolesti futsalera Vinter sporta, zakazan je za četvrtak, 21. novembar.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.