KLS kaznila Zvezdu

Izvor: Press, 09.Jun.2015, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLS kaznila Zvezdu

Košarkaška liga Srbije (KLS) kaznila je danas Crvenu zvezdu sa 50.000 dinara, jer su navijači crveno-belih u prvoj utakmici plej-ofa Superlige Srbije protiv Mega Leksa ubacivali tvrde predmete na teren i vređali sudije.
       U saopštenju koje je potpisao direktor lige Leon Deleon izrečena je kazna i treneru Zvezde Dejanu Radonjiću zbog dosuđene tehničke greške na istoj utakmici. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << će morati da plati 12.000 dinara. Zvezda je prvu polufinalnu utakmicu plej-ofa protiv Mega Leksa u subotu dobila sa 109:80, da bi juče u Sremskoj Mitrovici u drugom meču slavila sa 90:89 i izborila plasman u finale Superlige. U drugom polufinalu sastaju se Partizan i Metalac, a posle jednog meča u prednosti je Partizan. Druga utakmica igra se danas od 18.00 u Valjevu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.