Izvor: HotSport.rs, 01.Jun.2015, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLS: Zvezda srušila i Vošu za nastavak pobedničke serije!

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su da ređaju pobede u KLS pošto su večeras na svom parketu savladali ekipu Vojvodine rezultatom 91:82.  

U timu Crvene zvezde ponovo je najefikasniji bio Boban Marjanović sa 21 poenom, a pratili su ga Kalinić sa 15 i Cirbes sa 13 i Vilijams sa 10. 
U ekipi Vojvodine, Jovan Novak je upisao 22 poena, a Grubor ga je pratio sa 18.
Novosađani su dobro počeli duel u Pioniru, trojkama Grubora i Novaka poveli su >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 16:12, ali crveno-beli pred kraj prve četvrtine prave seriju 10:2 za preokret na 22:18.
Prvih deset minuta obeležio je Nikola Kalinić sa čak 12 poena. 
U drugoj deonici crveno-beli su zaigrali mnogo bolje, prvi put su imali dvocifrenu prednost, ali Jeremić i Novak vraćaju Vojvodinu u život do poluvremena 44:39. 
Zvezda je meč prelomila početkom drugog poluvremena kada ponovo napravila dvocifrenu prednost, a u tim trenucima blistao je Cirbes koji je ubacio sedam poena. 
Predvođeni Marjanovićem crveno-beli početkom poslednjeg perioda stižu do maksimalnih 16 poena razlike (75:59), Šešlija, Matić i Grubor pokušavaju da vrate Vošu u igru, ali je bilo kasno.
Crveno-beli su i dalje jedini neporaženi tim u takmičenju, dok Vojvodina ima pet pobeda i osam poraza i boriće se do kraja za plasman u plej-of.
U prethodnom duelu u Novom Sadu, Zvezda je bila ubedljiva sa 87:58. U sledećem kolu crveno-bele očekuje novi “večiti” derbi.
The post KLS: Zvezda srušila i Vošu za nastavak pobedničke serije! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda se bez kapitena spremala za Partizan, Voša pala za 13-0

Izvor: Blic, 01.Jun.2015

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu u pretposlednjem kolu Superlige sa 91:82 (22:18, 22:21, 25:17, 22:26), pred duel sa Partizanom za kraj ligaškog dela takmičenja...Iako su Novosađani došli do vođstva sa 12:16 uz trojke Grubora i Novaka, šampioni ABA lige ušli su u seriju od 10:2...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.