KKCZ: Platili smo Nedovića

Izvor: B92, 08.Jul.2022, 23:11

KKCZ: Platili smo Nedovića

Crvena zvezda se oglasila saopštenjem u sitne sate kako bi otklonila bilo kakve sumnje u transfer Nemanje Nedovića iz Panatinaikosa.

Objavljeno je da je igrač u potpunosti isplaćen grčkom klubu, a obeštećenje je iznosilo 300.000 evra, kao i da su "zeleni" poslali svu neophodnu dokumentaciju za srpskog košarkaša.

Saopštenje prenosimo u celosti i bez izmena:

"U cilju sprečavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brojnih dezinformacija i daljih spekulacija u srpskoj, ali i grčkoj košarkaškoj javnosti koje su se pojavljivale u prethodna dva dana, KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je platio propisano obeštećenje za igrača Nemanju Nedovića, košarkaškom klubu Panatinaikos iz Atine.

Time su zvanično obavljeni svi adminstrativni koraci neophodni za ovaj transfer. KK Crvena zvezda mts u petak je dobio sve neophodne papire od grčkog kluba, čime se srpski reprezentativac Nemanja Nedović i zvanično vratio u svoju Crvenu zvezdu.

Nemanja Nedović je u četvrtak potpisao trogodišnji ugovor sa crveno belima, a u klub se vratio posle 10 godina.

Nedović je prvo pojačanje KK Crvena zvezda u ovom prelaznom roku, a nakon imenovanja novog trenera Vlade Jovanovića, klub će o svim daljim aktivnostima u prelaznom roku pravovremeno obaveštavati javnost", stoji na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OGLASILA SE ZVEZDA: Platili smo obeštećenje Panatinaikosu, Nedović je naš

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2022, 08:14

Stigla dokumnetacija iz Atine...Crvena zvezda se oglasila saopštenjem  kako bi otklonila bilo kakve sumnje u transfer Nemanje Nedovića iz Panatinaikosa...Objavljeno je da je igrač u potpunosti isplaćen grčkom klubu, a obeštećenje je iznosilo 300.000 evra, kao i da su "Zeleni" poslali svu neophodnu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.