KKCZ: Nove laži Vujoševića, sve će objasniti na sudu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Apr.2014, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KKCZ: Nove laži Vujoševića, sve će objasniti na sudu

Košarkaši klub Crvena zvezda saopštio je da će protiv predsednika JSD i trenera košarkaša Partizana Duška Vujoševića pokrenuti krivični postupak, očenjujući da je on izneo niz novih neistina na račun kluba.

 

"Trener Partizana Nis Duško Vujošević ni ovog puta u svom obraćanju medijima nije mogao bez uvreda na račun KK >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Crvena zvezda, ali sve to što je tako olako izgovorio će morati da objasni na sudu", navodi se u saopštenju.

 

Kako se navodi, namera Zvezde je da se jasno demanutuju "nove laži" Vujoševića, koji je danas rekao da je neregularno izabrano rukovodstvo Super lige, njen direktor i komesar.

"Laž je da je novi direktor za takmičenje KLS Dragan Gogić bio na platnom spisku KK Crvena zvezda. Verovatno Duško Vujošević misli da se u KLS i danas radi kao što se radilo poslednjih desetak godina kada su nekadašnji komesari domaće lige bili Slobodan Jelić i Predrag Bojić", piše u saopštenju Crvene zvezde.

 

"Novi direktor za takmičenje KLS Dragan Gogić, kao i predsednik Skupštine ligaša Darko Jovičić su izabrani na legalan i legitiman način ogromnom većinom glasova delegata svih klubova na Skupštini KLS", dodaje se u saopštenju.

 

Takođe, iz Zvezde navode da je Vujošević shvatio da je "prevarama došao kraj", ali da on i dalje nastavlja da obmanjuje javnost.

"On nastavlja u svom stilu obmanjujući armiju Partizanovih navijača, ali i kompletnu javnost time što pokušava da za svoje eventualne buduće neuspehe proglašava sve druge za krivce. Time valjda želi da nametne zaključak da su protiv Vujoševića i država i BIA i CIA, Vatikan, Rusija i Amerika... I ko zna ko još", navodi se u

saopštenju.

 

U saopštenju kluba dodaje se da više neće ulaziti u rasprave sa predsednikom JSD Partizan, jer ne žele više da "ubijaju srpski sport, kao što to Vujošević radi godinama unazad".

 
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.