KK Zvezda otvorila prodavnicu u hali „Aleksandar Nikolić“

Izvor: RTS, 23.Okt.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Zvezda otvorila prodavnicu u hali „Aleksandar Nikolić“

KK Crvena zvezda mts je u sredu otvorila prvu zvaničnu klupsku prodavnicu. Lokacija je dvorana "Aleksandar Nikolić" između službenih ulaza jedan i dva.
Od srede 23. oktobra KK Crvena zvezda ima svoju zvaničnu prodavnicu. Naime, u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' između službenih ulaza jedan i dva otvoren je Fan Store.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Veliki trud je uložen da svi Zvezdaši dobiju mesto gde će moći da obnove svoju crveno-belu kolekciju, od strane menadžmenta kluba i kreativnog tima kluba sa Malog Kalemegdana koji je od Fan Store-a napravio jedinstveni zvezdaški ambijent.
Na otvaranju radnje bili su prisutni i crveno-beli prvotimci, koji su u jeku priprema za veliku utakmicu protiv Barselone, iskoristili malo slobodnog vremena da isprate nove aktivnosti kluba. Svi prvotimci su posetili radnju, fotografisali se, razgledali nove kolekcije i potpisali se na improvizovani zid koji se našao u Fan Store-u, a koji predstavlja simbolično zidine na Malom Kalemegdanu.

Vrata Fan Store-a u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' otvorena su svakog radnog dana i subotom od 10 do 18 časova.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.