KK ZVEZDA: Zlatibore, muko!

Izvor: Mondo, 15.Avg.2012, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK ZVEZDA: Zlatibore, muko!

Crveno-beli preumorni i zadovoljni žestokim radom na planinskim pripremama. "Biću u najboljoj formi ove godine!", poručuje Elton Braun. "Izgibosmo", javlja Luka Mitrović.

Najzvučnija pojačanja Crvene zvezde Diva Igor Rakočević i Elton Braun stigli su na Zlatibor i pridružili se ekipi na kondicionim pripremama.

Pod komandom Aleksandra Lukmana i pred očima stručnog štaba Milivoja Lazića svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << naporno rade već od nedelje. Toliko da im uveče samo preostaje snage da iz kreveta pišu na Twitteru.

"Izgibosmo k'o Mančester", reči su mladog Luke Mitrovića. "... To bi bilo to za danas, naporan dan", izveštava Boris Savović i završava sa tri uzvičnika.

Amerikanac Elton Braun, novi adut crveno-belih na obe centarske pozicije, svestan je da će se naporan rad isplatiti.

"Samo što se završio prvi dan sa dva treninga. Na planini smo i uveravam vas da ću ove godine biti u životnoj formi", napisao je Elton Braun.

Crvena zvezda odigraće na Zlatiboru dve ili tri prijateljske utakmice i to u drugoj nedelji boravka. Do tad Rakočevića i saigrače očekuje još mnogo trčanja i "pogibeljnih" dana.

Po povratku sa Zlatibora, 26. avgusta, u Kraljevu će igrati humanitarnu utakmicu protiv Sloge.

(MONDO, foto: kkcrvenazvezda.rs)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.