KK ZVEZDA: Nove karte, nova pravila

Izvor: Mondo, 25.Jan.2013, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK ZVEZDA: Nove karte, nova pravila

Ulaznice za utakmice Crvene zvezde Telekom do kraja sezone biće redizajnirane i prodavane samo u ispostavama kompanije Ivent tim, osim na dan meča. "Papir će biti nalik novčanom".

Predsednik crveno-belih Nebojša Čović sastao se u petak u klupskim prostorijama na Malom Kalemegdanu sa predstavnicima policije i dogovorio način prodaje ulaznica za Zvezdine utakmice do kraja sezone.

Brojni propusti u organizaciji utakmice Crvena zvezda Telekom - Galatasaraj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i veliki broj navijača koji je sa regularnim ulaznicama u rukama ostao ispred dvorane primorali su rukovodstvo vicešampiona na akciju.

Stoga je odlučeno da će se karte za utakmice u kojima je Zvezda domaćin distribuirati preko firme Ivent tim, a prodavaće se samo u ispostavama te kompanije, osim na sam dan meča.

Prema rečima direktora Ivent tima Pavla Leverde, ulaznice koje će štampati ta kompanija imaće nekoliko vrsta vidljive i nevidljive zaštite, papir će biti nalik onom na kojem se štampa novac, a "falsifikovanje se lako otkriva".

Karte će imati i jedinstveni bar kod, na ulazima će se cepati kuponi s njih i skeniraće se serijski broj.

Iz kluba je poručeno da će u hali Pionir biti odvojeni ulazi za vlasnike dnevnih i sezonskih karata, kada Zvezda bude domaćin.

Crvena zvezda Telekom odigraće sledeću utakmicu u nedelju od 19.00 protiv MZT-a iz Skoplja u 19. kolu Jadranske lige.

Klub je ranije saopštio da će svi vlasnici neiskorišćenih regularnih karata za meč Zvezde i Galatasaraja imati priliku da ih na Malom Kalemegdanu zamene za ulaznice kojima će moći da uživo gledaju Uniks u Pioniru.

(Beta/MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.